رفتار و كردار ما در این دنیا چگونه است
منوچهر ارغوانی - دو برادر مادر پیر و بیماری داشتند. با خود پیمان بستند که یکی خدمت خدا کند و دیگری در خدمت مادر بیمار باشد.
برادری که پیمان بسته بود خدمت خدا کند به صومعه رفت و به عبادت مشغول شد و آن دیگری در خانه ماند و به پرستاری مادر مشغول شد.
چندی که گذشت برادر صومعه نشین مشهور عام و خاص شد و از اقصی نقاط دنیا، عالمان و عرفا و زهاد به دیدارش شتافتند و آن دیگری که خدمت مادر میکرد فرصت همنشینی با دوستان قدیم هم را نیز از دست داد و یکسره به امور مادر میپرداخت.
برادر صومعه نشین کم کم به خود غره شد که خدمت من ارزشمندتر از خدمت برادر است چرا که او در اختیار مخلوق است و من در خدمت خالق، و من از او برترم!
همان شب که این کلام در خاطر او بگذشت، پروردگار را در خواب دید که وی را خطاب کرد و گفت: «برادر تو را بیامرزیدم و تو را به حرمت او بخشیدم.»
برادر صومعه نشین اشک در چشمانش آمد و گفت: «خداوندا، من در خدمت تو بودم و او به خدمت مادر، چگونه است مرا به حرمت او میبخشی، آنچه کردهام مایه رضای تو نیست؟!»
ندا رسید: «آنچه تو میکنی ما از آن بینیازیم ولی مادرت از آنچه او میکند، بینیاز نیست. تو خدمت بینیاز میکنی و او خدمت نیازمند. بدین حرمت، مرتبت او را از تو فزونی بخشیدیم.»
کتاب فارسی اول دبستان سال ۱۳۲۴
ما در این دنیا چگونه ایم |
کیامرزافشاری. نوشته شده توسط مهمان فعال 2015-05-28 22:20:39 عبارت بجزخدمت خلق نیست به تسبیح وسجاده ودلق نیست بیاری اهورامزدا باورمندی دینی وتاریخ وفرهنگ وادبیات ماسرشارازستایش درکاروکوشش وپاکی وراستی ونیکی کردن ودستگیری ازنیازمندان وسودرسانی وآباذانی جهان وشادی بخش بودن است . تن پروری -سربار وانگل جامعه ریستن وتجازو به حقوق دیگران وبی تفاوتی دربرابررنج دیگران نکوهش وخصلت حیوانی محسوب می شود. . چومردان ببررنج وراحت رسان مخنث خوردرردسترنج گسان بگیرای خوان دست درویش پیر نه خودرابیفکن که دستم بگیر خدارابرآن بنده بخشایش است که خلق ازوجودش درآسایش است کسی نیک بیند به هردوسرای که نیکی رساند به خلق خدای کزیده ای از( بوستان سعدی)
|
ارائه نظرات مختص اعضاي سايت ميباشد. لطفا ثبت نام كرده و لاگين كنيد. |